Bästa stället att hyra kajak på i Stockholm!

Others

Att ta en kajaktur en sommardag i Stockholm borde alla få uppleva. Närheten till naturen är svårslagen när man paddlar kajak det vittnar de flesta som provat om. Stockholm bjuder verkligen på en fantastisk utsikt för paddlare!Kajakuthyrning Stockholm & kajakbutik | Långholmen kajak

Att paddla kajak är verkligen en rolig aktivitet som passar alla. Det är lätt att lära sig och inga förkunskaper krävs.

Hyr din kajak hos oss på Rålis Kajak! Vi hjälper dig gärna!
Alla kan paddla kajak
Det fina med att paddla kajak är just det att alla kan lära sig det snabbt och passar alla åldrar. Så ge familjen en rolig dag och hyr kajak hos oss på Rålis Kajak! Rätt utrustning får du av vår kunniga personal på plats innan ni ger er iväg. Du behöver bara tänka på att ha med dig kläder som funkar i det väder som är https://raliskajak.se.

Upptäck det Stockholm har att erbjuda från vattnet. Du kommer att upptäcka mycket som du annars inte skulle få se! Kortare rutt genom stan eller paddla genom kanaler kring Långholmen? Om du vill vara ute längre kan en tur runt Essingeöarna eller Årstaviken vara något för dig. Det är helt upp till dig vart du vill paddla!

Om du behöver ta en rast från paddlandet så finns det cafeér och mattorg längs vägen där du kan stanna. Det är upplagt för en väldigt trevlig dag helt enkelt.
Om man vill paddla med andra
Du kan såklart paddla kajak ensam, tillsammans med familjen eller ihop med dina kompisar, men vi har också event där man kan få paddla tillsammans med andra.
Meetup
På denna tur kan du paddla med personer från alla delar av världen! På torsdagar hela sommaren så paddlar vi ut i grupp till någon fin plats där vi sedan har picknick.
Midnight Kayakers
Rålis Kajak ordnar varje år kring midsommar midnight kayakers tillsammans med en välgörenhetsorganisation. Tänk att kunna få paddla och göra en bra sak samtidigt!

Du får låna all utrustning av oss, du behöver bara ta med dig kläder efter väder. När vi har paddlat klart har vi picknick på bryggan i form av knytis. Du kan vara total nybörjare, förkunskaperna spelar ingen roll. Det blir en väldigt trevlig kväll!
Priser
Att ha bra priser är väldigt viktigt för oss. Våra priser börjar på 270 kr. För att få mer information om vår prislista kan du gå in på vår hemsida

Om Rålis Kajak

Rålis Kajak grundades 1999 kan man säga. Då var det ett café som hette Kafe Kajak. Fokuset var just caféverksamhet, men kajakintresset och närheten till Stockholms kajakklubb ledde till att vi började hyra ut kajaker också så småningom.

10 år senare lämnade vi caféverksamheten bakom oss och satsade på bara kajakuthyrning, och idag hyr vi ut både kajaker och även SUP!

När vi köper in kajaker för uthyrning så har vi bara det bästa för kunden i fokus. Du kan känna dig trygg med att hyra kajak från oss! Boka kajak hos oss nu, välkommen!

Leave a Reply

Comment
Name*
Mail*
Website*